Agenda : Kerst in Naaldwijk Winkelrijk!

Naaldwijk Winkelrijk is dé plek voor al uw kerstinkopen. U komt volledig in kerststemming met de prachtige verlichting. Daarnaast kunt ude gehele maand december kunt u genieten van vele activiteiten in Naaldwijk Winkelrijk.

Vrijdag 6 en zaterdag 7 december – Kerstmarkt

Tijdens het eerste weekend van december is er een Kerstmarkt in de Oude Kerk te Naaldwijk. Vrijdag 6 december van 12.00- 18.00 uur en zaterdag 7 december van 11.00- 17.00 uur kunt u de Kerstmarkt bezichtigen. Er worden diverse workshops gegeven voor de kinderen en er is een restaurant om wat te eten of drinken.

Vrijdag 13 december- Kerstparade en ontsteken van de Kerstboom

Vanaf 19.00 uur kunt u genieten van de Kerstparade in Naaldwijk. Een parade met feestelijk verlichte voertuigen, prachtige kerstfiguren en dansgroepen. Daarnaast zijn er verschillende vormen van acrobatiek en dans te zien. Natuurlijk onder het genot van de klassieke Kerstliedjes. De parade eindigt op het Wilhelminaplein waar op spectaculaire wijze de lichtjes in de Kerstboom worden ontstoken om het Kerstseizoen officieel te openen.

Zaterdag 14 december- Santarun in Naaldwijk

De Santarun is een vrolijk familie-evenement voor het Goede Doel. Om 14;00 op het Wilhelminaplein wordt gestart met een opzwepende swingende warming-up, waarna om het startschot zal klinken! Ook dit jaar is het mogelijk om 2,5 of 5 kilometer te lopen of te rennen. Iedereen krijgt bij de finish een medaille en het Wilhelminaplein wordt opgeluisterd met muziek, chocolademelk, erwtensoep en heel veel kerstmannen, vrouwen en kinderen!

Zaterdag 21 december- Swingende Kerstmannenband

Van 12.00- 16.00 uur is er een swingende Kerstmannenband aanwezig door het gehele centrum van Naaldwijk. De band speelt de meest bekende kerstnummers en zorgt voor een gezellige sfeer in Naaldwijk Winkelrijk.

Zondag 22 december- Extra koopzondag en arrenslee rijden

De meeste winkels zijn geopend van 12.00- 17.00 uur. Horeca en supermarkten hanteren andere tijden. Daarnaast kunt u gratis arrenslee rijden tussen 13:00 en 16:00 uur. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Aanspanning het Westland. De activiteit wordt u aangeboden door Café de Slimmerick waar u dan ook kunt opstappen om mee te rijden. Op het gezellige winterterras aan het Havenplein wacht u in sfeer op uw beurt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.