Tweede Wereldoorlog in 100 foto’s

Volgend jaar staan we stil bij 75 jaar vrijheid. Voor het landelijke project ‘Tweede Wereldoorlog in 100 foto’s’ zoeken we foto’s die de verhalen vertellen over de oorlog in de provincie Zuid-Holland. Van verzet tot verraad en van de militaire strijd tot het dagelijkse leven. Per provincie worden foto’s geselecteerd die meedoen aan de nationale canon van foto’s uit de Tweede Wereldoorlog. 

Heeft u thuis foto’s liggen uit deze tijd? Stuur die dan voor 18 december op naar: www.in100fotos.nl/zuidholland. Uit alle ingezonden foto’s wordt per provincie een selectie gemaakt. Die selectie zal online en door heel Zuid-Holland in een pop-up tentoonstelling te zien zijn. De 100  meest aansprekende foto’s uit het gehele land worden opgenomen in een nationale tentoonstelling.

Foto : Twitter Historisch Archief Westland

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.