Agenda : Vier Kerstfeest in ’s-Gravenzande

De voorbereidingen zijn al maanden in volle gang; op zaterdag 14 en zondag 15 december is ’s-Gravenzande, stad aan zee in Kerstsferen met een kerstmarkt, livemuziek, activiteiten voor de kinderen, winterse terrassen, de arrenslee en natuurlijk de Kerstman en zijn assistente. Vrijdag 13 december worden de lichtjes van de kerstboom op het Marktplein ontstoken, na afloop van de lampionnenoptocht.

Kerstmarkt

Zowel zaterdag als zondag presenteren lokale ondernemers, goede doelen en  ondernemers uit de regio zich op de sfeervolle kerstmarkt in het centrum van ’s-Gravenzande. Op het Marktplein vinden diverse optredens van koren en dansgroepen plaats en een 15 man grote kerstmannenband loopt zaterdag rond met een groot repertoire aan kerstliedjes.  

Horeca

Ook dit jaar heeft Horeca Marktplein de handen ineengeslagen en verzorgt winterse drankjes op het buitenterras: chocomelk, erwtensoep en natuurlijk glühwein. In de Langestraat en het Graaf Willem II Plein is uiteraard ook gedacht aan koek en zopie.

Kids

Voor de kinderen is er genoeg te doen. Op het Marktplein staat een snowboardsimulator en op het Graaf Willem II Plein een springkussen en een zweefmolen. Bij het oude gemeentekantoor kun je tussen 12.00 en 16.00 uur opstappen voor een gratis ritje met de arrenslee en de Kerstman en zijn assistente lopen rond met een gezonde kersttraktatie.

De Kerstmarkt is geopend op zaterdag, 14 december van 10.00 tot 17.00 uur en zondag, 15 december van 12.00 tot 17.00 uur.

Het volledige programma:

Vrijdag, 13 december

Lampionnenoptocht en ontsteken lichtjes van de kerstboom.

19.00 uur vertrek vanaf Okidoki/Julianaweg en Sonnevanck/Viottastraat 2.Eindpunt: Marktplein

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.