Agenda : Muziekvereniging Rotterdam aan Zee een concert met als thema “Keep RAZ Great!”

Beste Redactie, op zaterdag 30 november geven de orkesten van Muziekvereniging Rotterdam aan Zee een concert met als thema “Keep RAZ Great!”. Het belooft een prachtige avond te worden waarbij wij u meenemen op een muzikale ontdekkingsreis door Amerika.
Muziek van bekende Amerikaanse componisten, uit bekende Amerikaanse films of gewoon mooie muziek die iets met Amerika te maken heeft… Het komt allemaal voorbij op deze avond, waarbij zoals altijd de concertzaal weer geheel in toepasselijke sfeer aangekleed zal zijn. Het Jeugdorkest, de Show & Marching Band en de Concert Band spelen onder andere muziek uit verschillende Pixar films, muziek uit “West Side Story” en “Dances with Wolves”, en bekende titels als “Sweet Caroline”, “Bad Guy”, “Stars and Stripes Forever” en “Rhapsody in Blue”.
In het RaZtertje, ons verenigingsblad, kunt u het programma voor deze avond lezen. Klik hier om het Raztertje alvast online te bekijken.

De toegang voor deze avond is gratis, wel wordt in de pauze een tombola gehouden. Voor 1 euro per lot maakt u kans op een mooie prijs van de uitgebreide prijzentafel. Ook zal er na afloop een deurcollecte worden gehouden.
 
Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 geopend voor publiek. Locatie: Huis van de Wijk “De Hoekstee”, Mercatorweg 50 te Hoek van Holland.

Persbericht ingezonden

Foto : PR

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.