1, 8, 15 en 22 december: Wintervuurwerk op Scheveningen

Geniet van kleurrijke vuurwerkshows als afsluiting van winterse dag

Het wintervuurwerk is terug op Scheveningen. Op zondag 1, 8, 15 en 22 december vinden er om 18.00 uur winterse vuurwerkshows plaats op het strand ter hoogte van het Grand Hotel Amrâth Kurhaus. Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen organiseert dit jaar wederom in samenwerking met Xena Vuurwerk het Wintervuurwerk. Het kleinschalige evenement met intiem karakter is vrij toegankelijk voor iedereen. De shows zijn goed zichtbaar vanaf het strand en boulevard en vinden onder voorbehoud van weersomstandigheden plaats. Voor meer informatie: https://www.vuurwerkfestivalscheveningen.com/

Sfeervol Wintervuurwerk Bjorn van Dijl, voorzitter Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen: “Ook dit jaar brengen we het Wintervuurwerk met intieme sfeer terug naar Scheveningen. Dankzij het laagdrempelige karakter zijn alle avonden vrij toegankelijk voor iedereen die een dagje aan de Haagse kust bijzonder wilt afsluiten. De shows kleuren de lucht voor het Kurhaus en zijn goed zichtbaar vanaf de boulevard en het strand. Wij zijn trots dat we met de kleurrijke shows ook dit jaar Scheveningen in de winter op de kaart zetten. We kijken er naar uit om het jaar toch knallend af te sluiten.”Over Stichting Vuurwerkfestival Scheveningen Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen heeft als doelstelling om door middel van grote publieksevenementen Scheveningen als toegankelijke en bruisende badplaats op de kaart te zetten. Het bestuur bestaat uit Bjorn van Dijl (namens de boulevardondernemers), Guido Venema (namens de strandpaviljoenhouders) en Vanessa van der Vaart (namens de hotels). Meer informatie over het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen: www.vuurwerkfestivalscheveningen.com

Foto : PR

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.