De jubileumeditie van de Westlandse Kidz for Kidz Survival

2017 Editie

Met trots kunnen wij zeggen dat voor de vijfde keer op rij honderden Westlandse Kidz zullen Survivallen om geld in te zamelen tegen hersenstam kanker bij kinderen.

Survivallen in de natuur, klauteren op het parcours opgebouwd door onze partner Lexthoen events op het terrein van de Westlandse Wielervereniging “Westland wil vooruit”. 
Nieuw dit jubileumjaar: deelname is voor alle leeftijden vanaf 6 jaar. Mits ingeschreven met een deelnemer van 6 t/m 16 jaar!
Starttijden zijn verspreidt over de hele dag. Daarnaast zijn er diversen activiteiten in en om de kantine. 

De opbrengst van dit stoere evenement gaat naar het onderzoek naar hersenstam kanker bij kinderen dat wordt uitgevoerd in het VUmc en Prinses Maxima Centrum.

Wil je meehelpen in het gevecht tegen kanker, survival dan mee
Voor meer informatie kijk op https://www.kidzforkidz.nl/survival. Inschrijving kost € 8,50 per deelnemer, tijdens de voorinschrijving (deze loopt tot de kerstvakantie 2019). Daarna zijn de kosten € 10,00 en is de beroemde Kidz for Kidz Survival buff niet gegarandeerd.
Het zou fantastisch zijn als het jou lukt extra geld op te halen met het sponsorformulier. Vanwege het 5-jarig jubileum hopen wij dat iedere deelnemer tenminste € 55,55 euro aan sponsorgeld ophaalt (niet verplicht).

Actiedag bij Family treffers in Honselersdijk
Op maandag 25 november wordt de dagomzet gedoneerd aan Stichting Kidz for Kidz. Family treffers is al voor het tweede jaar op rij partner van de stichting!
De allerlaatste tokkelvlucht
Partner van de Survival, Lexthoen Events, organiseert op zaterdag 7 december 2019 de allerlaatste tokkelvlucht over de Thoenplas. De opbrengst hiervan is voor Stichting Kidz for Kidz.
Durf jij dit?

Sponsors en vrijwilligers gezocht
Om de Survival tot een groot succes te maken, zijn wij op zoek naar sponsors en vrijwilligers. Meer informatie is te verkrijgen op survival@kidzforkidz.nl. Tevens zijn de verschillende sponsorpakketten te vinden op de website https://www.kidzforkidz.nl

Er is een speciaal “jubileum sponsor pakket” waarbij het logo van uw bedrijf op de buff van alle deelnemers komt te staan! Deze buff wordt tijdens de Survival door iedere deelnemer gedragen! 

Niet alle kinderen met kanker hebben een kans om te overleven. Hier willen wij wat aan doen!

Voor vragen en verdere informatie kunt u contact opnemen met Esther Valstar 06-45798019 of communicatie@kidzforkidz.nl 

Vriendelijke groet,
Esther Valstar

Foto Archief WestlandReport Editie 4

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.