Diesel in water langs Nieuweweg, vaarweg gestremd

Zaterdag 2 november 3:30 uur ‘s-morgens

Zaterdagochtend was er een ongeval op de Nieuweweg (N211) Poeldijk waarbij een auto in zich in de diesel tank van een vrachtwagen boorde. De brandweer van Loosduinen (7730) werd hierbij om assistentie gevraagd en heeft daarna het wegdek met een laag schuim bedekt.

Echter nu blijkt dat er diesel in De Nieuwe Vaart is terecht gekomen. Handhavers van het Hoogheemraadschap van Delfland hebben het verspreidingsgebied in kaart gebracht en treffen maatregelen om verdere verspreiding te voorkomen. Een aannemer is gestart met het aanbrengen van olieschermen en daarna wordt bekeken hoe de diesel/olie op kan geruimd worden.

Foto’s en Video : www.regio15.nlGeef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.