De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) bestaat 195 jaar

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) heeft maandag 11 november haar 195 jarig bestaan gevierd. Dit jubileum wilde de directie van de KNRM niet ongemerkt voorbij laten gaan. Twee KNRM relaties, Robbert-Jan Meinardi en Sjoerd Robert Figdor hebben maandag alle stations van Cadzand tot en met Eemshaven, uitgezonderd de Waddeneilanden, bezocht en hebben daar de jubileumslingers opgehangen en een symbolisch cadeau gebracht.

11 november 1824 – 11 november 2019

Lees meer via www.knrm.nl

Diversen foto’s van de KNRM uit Archief gemaakt door fotografen WestlandReport en KNRM Ter Heijde en Hoek van Holland en PR.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.