CDA Westland : Aan de slag in “Monster-West”!

CDA Westland pleit al langer voor verblijfsmogelijkheden voor recreanten en toeristen in de kustzone bij Monster. Het gebied tussen de woonwijken Grote Geest / Duingeest en duinen kan hiervoor geschikt worden gemaakt. Tot nu toe komt er weinig terecht van een betere ruimtelijke ordening in dat gebied door de minder gunstige verkaveling en moeilijke bereikbaarheid. De fractie ziet goede kansen voor onder meer recreatie en groen. Reden voor het CDA om de discussies over de toekomst van dit gebied nieuw leven in de blazen.

Kleinschalige recreatieve bebouwing aan het water rond een nieuw jachthaventje, een theehuis aan het fietspad en eilanden voor Tiny Houses zijn enkele mogelijke elementen waaraan wordt gedacht. Een eerste schets laat zien dat de lang gewenste terugkeer van een (compacte) camping, inclusief camperplaatsen, niet wordt uitgesloten. De raadsleden Anja van der Eijk-Groeneveld, Cor van der Mark en Jaco Eeltink verkenden vrijdag de locatie vanaf het water.

Meer informatie op www.CDAWestland.nl

Persbericht : CDA Westland
Foto : Jan van Rossum

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.