[Video] Vrachtwagen geramd door BMW gevolg 300 meter diesel op de #N211 in Poeldijk

Zaterdag 9 november 2019 – Vanmorgen om 4:20 uur werd de brandweer opgeroepen om het wegdek op de N211 vanaf Poeldijk naar het ABC Westland terrein te reinigen. Bij aankomst bleek dat een BMW bestuurder volgens getuigen in slaap was gevallen en daarna tegen de dieseltank van de vrachtwagen was gekomen met als gevolg een spoor van 300 meter diesel.

De brandweer heeft met blusschuim het wegdek afgedekt en is daarna weer vertrokken. De politie heeft het gedeelte tussen Poeldijk en het ABC Westland terrein geheel afgesloten voor verkeer.

Vreugdenhil Bergingsdienst heeft de BMW voertuig afgevoerd. De trailer van het transport bedrijf is door een collega opgehaald en de beschadigde trekker zal ook geborgen worden. Daarna zal het wegdek weer schoongemaakt worden. Er zijn geen gewonden gevallen.

Foto’s en Video : www.regio15.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.