Stichting Kringloop Maasdijk doneert nieuwe t-shirts aan jeugdorkest Rotterdam aan Zee

HOEK VAN HOLLAND – Het begon allemaal met een wens voor een donatie, door Brendan en Nevan Truren ingestuurd naar Stichting Kringloop Maasdijk. Mooie zwarte t-shirts met verenigingslogo voor de leden van het jeugdorkest van Muziekvereniging Rotterdam aan Zee, zodat er meer eenheid is bij concerten. De Show & Marching Band heeft deze namelijk altijd al gehad om geüniformeerd voor de dag te komen bij optredens.

De donatie werd toegekend en afgelopen vrijdag kwamen vertegenwoordigers van Stichting Kringloop Maasdijk langs om de t-shirts uit te reiken. De leden van het jeugdorkest van Rotterdam aan Zee zijn hier erg blij mee en danken Kringloop Maasdijk en natuurlijk Brendan en Nevan voor deze mooie donatie!

Wilt u het jeugdorkest zien (en natuurlijk horen) spelen in de nieuwe outfit? Kom dan naar het najaarsconcert “Keep RAZ Great”, op zaterdag 30 november om 20.00 uur in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’, Mercatorweg 50 te Hoek van Holland.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.