Monet-kunstlezing en boekpresentatie ‘de Plaatsvervanger’ in OCK

Buitenplaats Ockenburgh, heeft inmiddels een uitgebreide agenda vol met bijzondere activiteiten.

Naast de jazz op zondagmiddag is er maandelijks een filmavond en zijn er in de Ockademie ook een aantal bijzondere lezingen. Een ervan gaat over de natuurschilder Monet op donderdagochtend  14 november. Ook hebben we boekpresentatie over Nr. 2.     

De schrijvers, Len Middelbeek en Victor van Kommer, van het boek Nr 2 vertellen over de plaatsvervangers die meestal onzichtbaar blijven. Ze laten zien wie zij zijn in organisaties, bedrijven en in politiek, (te beginnen met de Amerikaanse vicepresident). Ze belichten ook de Nr.2 in de sport, in de literatuur en zelfs de nummers 2 onder de wijnen blijven niet onbesproken. Wie zijn zij en hoe strijden ze om de macht?

In Delft gaat het altijd om de schilder Johannes Vermeer terwijl Pieter de Hooch minstens zo goed was. Waarom dan een nummer één en een nummer twee? 

Een uitdagende lezing  en dat op woensdag 6 november ’s avonds. Alle lezingen zijn € 7,50 

Alle informatie en de agenda vind je op www.buitenplaatsockenburgh.nl of direct via www.ockademie.nl

Pim Barendse

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.