Begraafplaatsen beperkt toegankelijk door ruiming

In de periode november en december 2019 wordt op een aantal begraafplaatsen in Westland graven geruimd. Op de algemene begraafplaatsen Maasdijk, ’s-Gravenzande en De Lier zijn dit alleen de algemene graven. Op de algemene begraafplaats Wateringen worden algemene en particuliere graven waar afstand van is gedaan, geruimd.

Om de werkzaamheden naar behoren en respectvol te kunnen uitvoeren zijn de begraafplaatsen een deel van de aangegeven periode beperkt toegankelijk voor publiek. Hierdoor kan enige overlast ontstaan. De gemeente doet haar uiterste best om eventuele hinder voor bezoekers te beperken en ziet erop toe dat de werkzaamheden op geen enkele wijze leiden tot verstoring van een begrafenisplechtigheid.

De nabestaanden van de te ruimen graven zijn voor zo ver bekend bij de begraafplaatsadministratie schriftelijk in kennis gesteld van deze ruimingen. Een jaar voor deze ruimingen zijn er bij de betreffende graven borden geplaatst waarop de grafruiming is aangekondigd. Tevens is er op de publicatieborden aan de ingang van de begraafplaatsen een aankondiging te vinden welke graven het betreft.

De volgende graven worden geruimd:

Lees meer via www.gemeentewestland.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.