Halloween in Naaldwijk Winkelrijk 2019

Griezelen in Naaldwijk met Halloween!

Traditiegetrouw organiseren we ook dit jaar een griezelige en leuke Halloweenspeurtocht in Naaldwijk Winkelrijk! Op vrijdagavond 25 oktober zijn de kinderen vanaf 18:30 uur van harte welkom om mee te doen aan de griezelspeurtocht door alle straten van Naaldwijk. 

Van 18:30 tot 19:00 uur kunnen kinderen zich laten schminken in de Tuinen en in de Rembrandtstraat. Professionele dames van ‘t Kapoentje staan klaar om het verkleedfeest compleet te maken.

Daarna worden de kinderen verwacht op het Wilhelminaplein om te luisteren naar een spannend verhaal. Als het verhaal is afgelopen kunnen de kinderen een speurkaart ophalen en zoeken naar alle verstopte letters in de winkelruiten. Natuurlijk zijn er veel traktaties van de winkeliers die meedoen en is er muzikaal vermaak.

Van 19:30 tot 20:00 uur kunnen de speurtochtkaarten worden ingeleverd bij The Read Shop.

Op deze griezelige avond is er ook een fotograaf aanwezig om alle enge figuren vast te leggen. Degene met die het mooist verkleed is wordt als winnaar diezelfde avond nog bekend gemaakt. Trek dus je meest griezelige pak aan en kom naar de Halloween puzzeltocht in Naaldwijk Winkelrijk!

Beknopt tijdschema

18:30 – 19:00 uur:         Schminken in de Tuinen en de Rembrandtstraat

19:00 – 19:10 uur:        Spannend verhaal van storyteller op het Wilhelminaplein waarna de puzzeltocht start.

19:30 – 20:00 uur:        Speurtochtkaarten kunnen worden ingeleverd bij The Readshop + Griezelige entertainment, muziek en traktaties in het centrum  

20:00 uur:                    Afsluiting

Foto: Halloween is al vele jaren een griezelig succes in Naaldwijk Winkelrijk.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.