Standhouders gezocht voor Kerstmarkt ‘s Gravenzande

Zaterdag 14 en zondag 15 december organiseren de ondernemers van ’s-Gravenzande, stad aan zee een gezellige Kerstmarkt in het Centrum van ’s-Gravenzande.

Voor de kerstmarkt is de organisatie op zoek naar standhouders met kerstartikelen. Heb je leuke kerstwaar te koop en wil je dit tijdens de Kerstmarkt laten zien en verkopen, neem dan contact op met info@starpromotions.nl.

Naast de markt zijn er verschillende activiteiten voor de kinderen, livemuziek, een arrenslee en uiteraard winterse terrassen. Zondag 15 december is het tevens koopzondag. Meer informatie over de kerstmarkt: https://www.sgravenzande.website

Foto : M vd Meer

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.