Man met scootmobiel te water aan de Nieuwlandsedijk

Hoek van Holland 13 oktober 2019 – Vanmiddag kwam er een melding binnen van een persoon te water aan de Nieuwelaan in ‘s-Gravenzande. Echter bleek het de melding aan de Nieuwlandsedijk te moeten zijn op het grensgebied tussen ‘s-Gravenzande en Hoek van Holland.

Een oudere meneer is daar met zijn scootmobiel het water ingereden en door omstanders uit het water gehaald. De brandweer van ‘s-Gravenzande en Naaldwijk waren om assistentie gevraagd. De brandweer heeft de scootmobiel uit het water gehaald. De meneer is door de ambulance broeders nagekeken om zijn verwondingen en vervoerd naar het ziekenhuis.

Foto’s : www.regio15.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.