Zinkerconstructies geplaatst bij Zwaanheulsbrug in Honselersdijk

Bij de Zwaansheulbrug in Honselersdijk hing in een brugbuis een drinkwaterleiding die Evides gaat verleggen. Dit is noodzakelijk omdat de brug aan vervanging toe is. We voeren dit gezamenlijk uit in één project met Westland Infra, omdat zij ook leidingen moeten verleggen. Afgelopen maand zijn hiervoor vier zinkerconstructies succesvol afgezonken en op hun plaats gehesen in een vooraf gebaggerde sleuf.

Westland Infra moet gelijksoortige werkzaamheden uitvoeren aan gasleidingen en middenspanningskabels. Zowel de engineering als de uitvoering van dit project pakken Evides en Westland Infra samen op. Zo kan de uitvoering efficiënt plaatsvinden, met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. In augustus zijn we gestart met de werkzaamheden en deze kenden een hoogtepunt toen twee stalen zinkers en twee bundels met diverse kabels en leidingen werden afgezonken.

Lees meer via www.evides.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.