Vrijdagmiddag en -avond in het noordwesten kans op zware windstoten #Codegeel

De eerstvolgende uren zijn er geen waarschuwingen van kracht.

Vrijdag is het met een stevige zuidwestenwind en buien onstuimig herfstweer. In de ochtend waait het op de meeste plekken al flink. Vooral aan de kust gaat het hard waaien. In de loop van de dag worden in het noordwesten zware windstoten verwacht tot 95 km/uur. Tijdelijk kan stormkracht bereikt worden. We adviseren in de middag en avond niet met een lege aanhanger de weg op te gaan in de kustgebieden.

Wie op de fiets naar het werk of school gaat moet in de ochtend al rekening houden met flink wat wind en ook buien. De dag verloopt op de meeste plaatsen grijs met buien. Daarbij zijn er ook enkele droge momenten. In het uiterste zuiden kan zo nu en dan de zon nog wel doorbreken. De meeste regen valt in het westen en noorden. In het zuidoosten zijn veel droge perioden.

Lees meer via www.weeronline.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.