Culi Kids Event in Naaldwijk Winkelrijk

Zaterdag 19 oktober 2019 – Culi Kids Event 12:00 – 16:00 uur

Op zaterdag 19 oktober is het tijd voor het Culi Kids Event. Tijdens deze middag kunnen alle kleine koks hun culinaire kwaliteiten laten zien. Tussen 12.00 en 16.00 worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Het wordt een gezellige dag met veel lekkers.

Culi Kids Booth in winkelcentrum de Tuinen

Een culinaire omgeving waar de kinderen iets lekkers kunnen maken. Er kan telkens een groepje met aanstormende koks aan de slag op het culi kids terras. Alle kinderen krijgen een koksmuts en een koksschort voor, zodat ze professioneel aan het werk kunnen gaan. Tot slot mogen ze hun eigen gemaakte hapjes natuurlijk lekker opeten op het naastgelegen terras.

Pimp Your Donut op het Wilhelminaplein

Hier kunnen kinderen hun eigen donut pimpen. De donut wordt vers gemaakt en wordt voorzien van een lekkere topping. Hierna mogen kinderen nog verschillende strooisels op de donut doen om hem op te pimpen. Tot slot mogen ze de donut opeten. Dat wordt smikkelen!

Kauwgomballen Kok in winkelcentrum de Tuinen

De Kauwgomballen kok is niet zo groot, maar hij verstaat zijn vak erg goed! Deze pretkok gaat terug in de tijd. Zo klein als een jong kind met een enorme, reuze knikkerbaan. Dit in combinatie met een ouderwetse kauwgomballen-automaat. De rode kauwgom-knikkers rollen door het witte decor. Voor de helpende hand staat er een stoel een trapje klaar. Durf jij deze kok te begroeten en de knikkerbaan in werking te stellen?


12.30 – 13.00 uur

13.30 – 14.00 uur

14.30 – 15.00 uur

15.30 – 16.00 uur

Heerlijke suikerspin in de Rembrandstraat

De suikerspindame maakt de lekkerste suikerspinnen. Kies uit een van de vele kleuren. Lekker smullen van een heerlijke suikerspin!

Poffertjesstand op het Wilhelmina

Bij de poffertjesstand kunnen kinderen een heerlijk portie poffertjes krijgen. Dat wordt smullen geblazen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.