[Video] Kijk mee door de ogen van een brandweerman tijdens een melding van een autobrand

Woensdag 9 oktober 2019 – Vorige week kwam er een melding van een voertuigbrand aan de Zwartedijk in Monster. Een brandweerman van Monster had een bodycam aan staan tijdens deze inzet. Komende Zaterdag kan jij bij Flora Holland de hulpdiensten aan het werk zien tijdens de 112 dag van de hulpdiensten.

Kom langs bij Regio15 en laat een super stoere foto maken
Regio15.nl is (uiteraard) ook aanwezig. Je kunt in onze fototent onder andere kosteloos een super gave foto laten maken van jezelf en/of je kind en/of je vrienden op de enige echte brandweermotor of politiemotor. Praat met de fotografen en redactieleden van Regio15.nl en wie weet krijg je nog wat extra’s mee.

Video : Brandweer Monster via Facebook

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.