Ock Dog Day Hondenfestival in Ockenburgh

Op zaterdagmiddag 12 oktober aanstaande om 14:00 uur start het allereerste hondenfestival van Den Haag en omstreken onder de naam Ock Dog Day.Dit creatieve hondenfeestje zal worden gehouden op het gazon bij de vleugel van de buitenplaats Ockenburgh. Wat kan de hondenliefhebber met zijn hond verwachten?

  • Verklaar de liefde aan uw hond! Kom op het podium met uw hond om een liedje te zingen, verhaaltje te vertellen, kunstje te doen, alles mag! Wilt u geinterviewd worden over uw hond? Klim op het podium om met uw trouwe viervoeter uw verhaal te vertellen. Een jury kiest de leukste acts, verhalen, kunstjes, kinderen met honden uiteraard welkom.
  • De hondenparade! Loop over de rode loper met uw hond met ondersteuning van hondenmuziek. Verkleden van hond en/of baasje mag maar hoeft niet. Vrijheid, blijheid. Ook hier kiest de jury de beste of leukste acts, duo´s. Kinderen met honden alweer welkom.
  • Kwispelwedstrijd, hondenmuziek en veel geblaf.

De toegang is gratis. Deelname op eigen risico, honden aan de lijn en ruim svp de grote boodschap op.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.