Blog : De tijd staat even stil in Monster

Kerk Monster

Zondag 6 oktober 2019 – Ik ben een vroege vogel en vaak al voor dat de Haan kraait wakker. Meestal werk ik dan me administratie een beetje bij samen onder het genot van een heerlijk bakkie. Daarna stap ik met me foto spulletjes de auto in en maak dan even een ritje op zoek naar leuke foto momentjes.

Momenteel zijn ze in Monster druk bezig met de kerk aan het renoveren. Maar momenteel staat de tijd even stil in Monster. Het is niet echt een dingetje waar je je al te druk over maakt maar je kijk toch even automatisch op de kerk hoe laat het is. Het is even 12 uur geweest tja dan kijk je toch weer even op de digitale klok in je auto en denk bij je zelf, gelukkig ik ben niet al te vroeg wakker geworden.

Veelal zoek ik plekken op waar gebouwen of objecten verlicht worden zo ook in ‘s-Gravenzande waar de led verlichting de tomaatjes laten groeien.

De Razende Reporter..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.