Varendcorso : It’s Showtime startbijeenkomst met Ivo Putman

Een nieuwe koers en een nieuwe datum! Met een datum buiten de vakantie en een uitgebreide route wil het Varend Corso bedrijven de kans geven hun product te promoten in Zuid-Holland (voor binnen en buitenlandse bezoekers) en op landelijke tv! Al voor de 23e keer organiseren wij het Varend Corso, wat bezoekers trekt uit Nederland, Duitsland, Engeland en zelfs Chinezen en Japanners weten ons te vinden! Ook nu stromen de verzoeken voor tips voor hotels en plaatsen langs de route al weer binnen. Met een bonte stoet varen wij dit jaar 3,5 dag onder andere door de Westlandse, Haagse en Delftse wateren. Waarbij we ook Vlaardingen, Maassluis, Midden-Delfland en Rijswijk niet overslaan!

De startbijeenkomst is voor deelnemers en de Varend Corso organisatie dé start van het volgende corsojaar. Hier nemen we deelnemers mee in het thema van dat jaar. Bij It’s Showtime hoort dan ook spektakel en theater. Wij trakteren onze deelnemer dan ook op een geweldige show in ons corsotheater. Graag nodigen we u uit om getuige te zijn dit spektakel. We kunnen alvast verklappen dat SBS6 hier haar eerste opnames zal doen voor de uitzendingen in  De Grote Tuinverbouwing over het Varend Corso.

Lees meer via www.varendcorso.nl voor de datum en locatie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.