Breejedurp Oldtimer Festival op Zaterdag 5 oktober 2019

Ook dit jaar organiseren de ondernemers van ‘s-Gravenzande stad aan zee i.s.m. de organisatie van Breeje Durp Oldtimer Festival 2.0 een oldtimerfestival.
Het Oldtimer Festival 2.0 vindt plaats op zaterdag 5 oktober, goede doel is ook dit jaar Team Westland. Nadat vorig jaar de vernieuwde editie van het Breeje Durp Oldtimer Festival 2.0 met groot succes is afgerond, zijn er dit jaar weer een aantal nieuwe elementen toegevoegd. Het evenement vindt plaats op het Marktplein en het nieuwe Graaf Willem II plein. Het Graaf Floris plein wordt gebruikt als parkeer uitwijkmogelijkheid.


Alle oldtimers (auto’s, tractoren, motoren en brommers) van 30 jaar en ouder zijn van harte welkom. Speciaal voor de auto’s en tweewielers worden er 2 ritten in de omgeving uitgezet. Uiteraard staat het springkussen ook weer de hele dag op het Marktplein om ook de kleinste bezoekers een plezier te doen.

SHOW PRESENTATIES/RACE SIMULATOR – 10:00 – 16:00
Wij gaan het Graaf Willem II plein en het Marktplein inrichten als festivalterrein met een gedeelte voor “SHOW PRESENTATIES”. Laat u verrassen door o.a. auto’s, motoren, tractoren, klassieke racefietsen, race-simulatoren, dragrace auto etc etc. Speciaal voor de jeugd hebben zijn er diverse Race-simulatoren met voor de snelste deelnemers mooie prijzen te winnen. Deelname kost slechts € 1,- per heat.

TOURRIT
De jaarlijks terugkerende tourrit van het “Breeje Durp Oldtimerfestival”, uitgezet door ons prachtige Westland is al jaren een daverend succes. Uiteraard kunt u dit jaar ook gewoon weer meedoen. De deelnemers verzamelen op het Marktplein en het Graaf Floris Plein. Inschrijven zie onderschrift.
Inschrijven deelnemers Toerrit : 09:00-11:00
Starten deelnemers Toerrit: 11:00

BROMMERRIT
Ook de honderden brommers zullen dit jaar weer ronkend op het Marktplein verzamelen voor de Brommerrit. De rit wordt in samenwerking met OBC de Oudcamp georganiseerd. Inschrijven kan op de dag zelf bij de witte tent op het marktplein.
Inschrijven deelnemers Brommerrit: 13:00 – 13:30
Start Brommerrit: 13:30

PRIJSUITREIKING etc
De hele dag door is er muziek op het Marktplein en kunt u genieten van een hapje en een drankje bij de plaatselijke horeca. De prijsuitreiking van dit evenement is rond 16.00 uur, de ingang van dit evenement bevindt zich aan het Graaf Floris plein
Prijs uitreiking/slot: 16:00 – 16:30

INSCHRIJVEN: inschrijven via deze link


Blijf op de hoogte door onze pagina te liken!!
facebook: @Breeje Durp Oldtimer Festival

Programma 5 oktober

10.00 – 16.00 uurMuziek/DJ/springkussenMarktplein
10.00 – 16.00 uurShow Presentaties / Race simulatorMarktplein/Gr. Willem II Plein
09:00Start inschrijvingenGraaf Floris Plein/Marktplein
11:00Start auto’sGraaf Floris Plein/Marktplein
13:30Vertrek brommersMarktplein
14:00Live BandMarktplein
16:00 – 16:30PrijsuitreikingMarktplein

Hieronder de foto’s uit 2018

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.