WestlandStek voor toernooiorganisator Leo Vollebregt Biljartvereniging ’t Groene Hart

De heer L.J.P. (Leo) Vollebregt uit Naaldwijk heeft bij het 25-jarig jubileum van Biljartvereniging ’t Groene Hart op 21 september de WestlandStek ontvangen van wethouder Varekamp (sport). Hij ontving de gemeentelijke onderscheiding voor zijn bestuurlijke inzet gedurende 13 jaar. 

De heer Vollebregt heeft een belangrijke rol gespeeld in de totstandkoming van de nieuwbouw en is lid van het Dagelijks Bestuur. Hij organiseert verschillende toernooien bij Biljartvereniging ‘t Groene Hart. De vereniging is uitgegroeid tot één van de grootste biljartverenigingen van Nederland met ruim 300 leden.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied. Of als blijk van waardering voor een uitzonderlijke prestatie op het gebied van sport en/of cultuur, zoals het behalen van een Europees, Wereld- of Olympisch kampioenschap van een inwoner van de gemeente Westland.

Foto : Wos Media /  Kyra Moor

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.