WestlandOntmoet is overal, start u met ons mee op 26 september?

Op donderdag 26 september gaat WestlandOntmoet op een feestelijke manier van start. Om 16.30 uur snijden we een ontmoetingstaart aan bij lunchroom Bijzonder in De Lier. Dat is het startsein van het ‘menselijke lint van ontmoetingen’ dat tijdens WestlandOntmoet door Westland slingert. Met elkaar maken we eenzaamheid bespreekbaar en organiseren we activiteiten voor iedereen die zich uitgenodigd voelt.

De taart staat symbool voor dingen met elkaar delen. Het kan gaan om een klein gebaar. Een kort bezoekje aan de buurman, samen een ommetje maken of naar de winkels gaan. Aandacht schenken aan iemand die dat kan gebruiken geeft plezier voor twee!

U vormt de ontmoetingsslinger

Die slinger willen we ook zichtbaar maken door op 26 september om 16.30 uur een menselijke slinger te vormen. Bent u ook onderdeel van onze slinger? We vragen u daarvoor in ieder geval ook iemand mee te nemen. Zo laten we zien dat waar je ook kijkt, het ontmoetingennetwerk in de buurt is.

Bent u erbij?

Graag weten we vooraf of we op uw komst mogen rekenen en wie u eventueel meeneemt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat iedereen kan meegenieten van een stukje van de ontmoetingstaart. Alvast hartelijk dank!

Namens WestlandOntmoet

met vriendelijke groet

Anita Bassie

Foto : Lunchroom Bijzonder (PR)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.