Vlieg op 4 of 5 oktober in een helikopter over Westland

De zomervakantie is voorbij, de meesten zijn weer terug van vakantie. Een deel ging met de auto, een ander deel met het vliegtuig. En die vliegers proberen als het even kan, toch vanuit hun raampje naar het prachtige Westland te kijken. En voor je het weet vlieg je verder.  

Op 4 en 5 oktober krijg je iets meer de tijd om vanuit de lucht naar het prachtige Westland te kijken. Jong Management Westland organiseert dan een landelijk congres met het thema Feeding the World. Met een helikoptervlucht van 15 minuten kan je genieten van het uitzicht en de kracht en omvang van ons prachtige en innovatieve Westland bekijken. Het leuke is dat íedereen de helikoptervlucht kan boeken.

HELI-maal goud

Het reserveren en vliegen met de helikopter ligt niet in handen van Jong Management, maar graag willen we wel iedereen van deze mogelijkheid op de hoogte stellen. Wilt u daarom dit bericht delen, zodat ook andere trotse Westlanders met een helicopterview naar de regio kunnen kijken. Dat is toch ‘HELI-maal goud’? Check www.JMcongres.nl voor meer informatie over de helicoptervlucht. 

Bij slecht weer moet de helikoptervlucht uitwijken naar een andere datum.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.