Prachtig nazomerweer komend weekend

In het weekend wordt het nazomers. Zaterdagochtend start regionaal mistig, maar in de loop van de ochtend wordt het overal zonnig. Tijdens de stralend zonnige middag loopt de temperatuur op naar 19 graden in het noorden tot 22 graden in het zuiden. De slechts zwakke wind maakt het extra aangenaam. Zondag wordt het nog warmer met 21 graden in het noorden tot 25 in het zuiden. De dag verloopt zonovergoten en er waait een matige zuidenwind.

Na het weekend houdt het zonnige nazomerweer nog enkele dagen aan. Maandag wordt het opnieuw 21-25 graden. Daarna is de temperatuurverwachting onzeker, waarschijnlijk wordt het iets minder warm. Wel lijkt het tot ver in de volgende week rustig en overwegend droog weer te blijven.

Lees meer via www.weeronline.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.