Blog : Eerste week na de vakantie zit er weer op

De eerste week na de vakantie zit er weer op. En met het eindigen van de vakantie is geloof ik ook de zomer geëindigd. Terwijl ik dit tik waait t hard en gaan de hoosbuien over t Westland. Scholen zijn begonnen dat is hier in huis het basisonderwijs en we hebben een heuse brugpieper onder t dak.

Dus gezeul met boeken, het fietsen door weer en wind en t kennis maken met de wereld van lange lesdagen, verschillende lessen en hopelijk ook veel plezier, vriendschappen en hopelijk een diploma over minimaal 4 jaar om dan verder te gaan op weg naar t einddoel, je eigen modelabel. 

De basisschoolleerling is binnen een week al weer gewend mede door de aanwezigheid van zn vriendjes. Zo gaat de tijd verder en gaan we weer op naar de herfstvakantie 😁. Voor iedereen een heel erg prettig weekend!!

Francisca de Winter

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.