10 jaar Goudvinder kinder- en jeugdtherapie

Persbericht

In 2009 startte Els Barendse Goudvinder kinder- en jeugdtherapie op aan de Strandweg in Hoek van Holland. Inmiddels is Goudvinder uitgegroeid tot een praktijk met 5 enthousiaste therapeuten en heeft Goudvinder een zusje: Goudeerlijk, voor ouders & professionals.

Goudvinder kinder- en jeugdtherapie is sinds maart van dit jaar gevestigd aan het Kerkpad 2f in Monster. Het team bestaande uit Els, Jorien en Nancy is inmiddels uitgebreid met Nadine en Joyce. Hiermee heeft Goudvinder een aantal extra specialisten op verschillende vakgebieden in huis gehaald

Woensdag, 18 september wordt uitgebreid stilgestaan bij het 10-jarig jubileum. In de praktijk in Monster worden workshops georganiseerd voor zowel ouders als leerkrachten. 

In de ochtend kunnen ouders een keuze maken uit workshops met thema’s als “opvoeden is een klus…wat helpt jou?”, “mijn kind heeft een vol hoofd…. help!”  en “een natuurlijk steuntje – 100% natuurlijke oliën inzetten”. In de middag is er een special voor leerkrachten “ALLE kinderen in één klas…. en IK dan? – lastig gedrag anders bekeken – “. 

Voor beide workshops zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via de mail naar info@goudvinder.nl o.v.v. je naam en ochtend of middag. Deelname is gratis, maar vol is vol. Meer info: www.goudvinder.nl

Persbericht

Foto :  Joyce Huis Fotografie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.