Politie Westland tevreden over verloop Feestweek in Naaldwijk #wldebat

Zondag 1 september 2019 – Afgelopen vrijdagavond heeft de politie tijdens de feestweek in Naaldwijk twee personen aangehouden. Een van de twee personen zou iemand mishandeld hebben. De politie kreeg nog meldingen binnen van vals geld en heeft dit in beslag genomen.

Zaterdagavond was de sfeer goed en gezellig aldus de politie via twitter. Helaas hebben zij wel 1 aanhouding moeten verrichtingen i.v.m met verboden wapenbezit. Maar al met al kunnen wij opmaken dat het een geweldige Westland Reünie was in Naaldwijk.

Vandaag is de kermis nog open en tussen 13:00 uur en 14:00 uur is de prikkelarme uurtje. Zo kunnen mensen die niet tegen al dat lawaai kunnen ook eens lekker naar de kermis. Het kan dan gaan om mensen met autisme, ADHD, epilepsie of hooggevoeligheid.

Foto’s : Smartphone WestlandReport

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.