Flinke buitenbrand aan de #Emmastraat in #Monster

Een tuin aan de Emmastraat in Monster is zaterdagmiddag rond 15.30 uur deels in vlammen opgegaan. Ook het tuinhuisje is bij de brand betrokken geraakt. Omwonenden hebben enige last kunnen ondervinden van de rook die van de brand afkwam.

Agenten die na meldingen van omwonenden als eerst ter plaatse waren, hebben een bluspoging ondernomen. Maar omdat de politie niet genoeg blusmiddelen had om de brand te blussen, moest gewacht worden op de brandweer. 

Al snel na de komst van de brandweer kon de brand worden gedoofd. De oorzaak van de brand zou te maken hebben met het verwijderen van onkruid met behulp van een brander.

Bron tekst : www.wos.nl

Fotos : www.regio15.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.