Agenda : Feestweek Naaldwijk: Westland Reünie #Feestweek

Van dinsdag 27 augsutus tot en met zondag 1 september is het weer feest in Naaldwijk tijdens de Westland Reünie, de Naaldwijkse Feestweek.

Het Programma:

Dinsdag 27 augustus
Op Dinsdag begint om 13.00 uur de Kermis aan de Verdilaan, die er tot en met zondag blijft staan. Verder is er s-middags de Wielerronde door het centrum van Naaldwijk en een expositie van de grote kerkrestauratie in de Oude Kerk (deze is de hele week te bezichtigen). ’s-Avonds is er muziek in de Feesttent aan de Anjerlaan en bij de Wijnbar treedt Mark Verkade op tijdens een Hollandse avond.

Woensdag 28 augustus
Woensdag start de braderie in het centrum van Naaldwijk en op het Havenplein is de weekmarkt. Op het Wilhelminaplein is s-middags een Jeu de Boules toernooi, in de Prins Hendrikstraat een grote enveloppenloterij, in de Spiegeltent is er een leuke Kindermiddag met disco en workshops. Vervolgens zingt Guus Bok op het Wilhelminaplein gezellige Hollandse hits. ’s-Avonds is er muziek van Radio 538 op het Wilhelminaplein, organiseert Cannes Outdoor Hip Hot & Happening, speelt de band Pirates of the Lambs bij de Slimmerick en is er bij de Wijnbar 90’s muziek van Marcel Post en Indra. Bij de 3Winckels is er een Hollands feestje met DJ Thijs D en John Medley, in de Spiegeltent Irish Folk muziek en in het Teejater is er een Off Piste feest.

Donderdag 29 augustus
Naast de expositie in de Oude Kerk, de Kermis en de Braderie is er op donderdagmiddag van alles te doen zoals een grote enveloppenloterij in de Prins Hendrikstraat , een kinderdisco, DJ Eeft met Goud van Oud en The Clarks op het Wilhleminaplein, een Westlandse middag voor ouderen in de Spiegeltent en coverband Square X bij de 3 Winckels. ’s-Avonds is er weer overal muziek zoals verschillende DJ’s bij Cannes Outdoor (start om 15.00 uur), DJ Eeft, DJ Yoranty en de band No Comment & Friends op het Wilhelminaplein, Kaboom bij de Slimmerick, Mixin Mik en Billy Varna bij de Wijnbar, Off Piste in het Teejater, de band Valium en Kat Riggins in de Spiegeltent.

Vrijdag 30 augustus
Ook de vrijdag heeft een vol programma. Naast de Kermis en Braderie is er ’s-middags weer een grote enveloppenloterij in de Prins Hendrikstraat, een modeshow van Irma Mode op het Wilhelminaplein, Kees Toets en Ellen de Ruiter treden op bij de Slimmerick, is er een loterij bij de Wijnbar, is er muziek van diverse DJ’s bij de 3Winckels en wordt een korenmiddag georganiseerd in de Spiegeltent. Vanaf 16.00 uur speelt de Nederpop All Stars band met Henk Westbroek op het Wilhelminaplein. ’s-Avonds zorgen de Mooie Meneren bij de Slimmerick, diverse DJ’s bij Hip Hot & Happening bij Cannes Outdoor (start 15.00 uur), DJ Mike la Ross en Baby Blue op het Wilhelminaplein, Deephouse DJ’s bij de Wijnbar, Off Piste bij ’t Teejater en een Joe Cocker coverband in de Spiegeltent voor leuke muziek.

Zaterdag 31 augustus
De zaterdag start traditiegetrouw met het Gambia Westland Ontbijt op het Wilhelminaplein. Ook deze dag is er de expositie, de kermis en de braderie. ’s-Middags is er weer een grote enveloppenloterij in de Prins Hendrikstraat, is de OC Kennisquiz in de Spiegeltent, wordt de modeshow van Irma Mode georganiseerd op het Wilhelminaplein en speelt de coverband Dan Hill bij de 3Winckels en DIK! bij de Slimmerick. Om 16.00 uur is er een Westlandse Battle Beatles vs Stones te zien en horen op het Wilhelminaplein. De avond is weer vol muziek zoals diverse DJ’s bij Hip Hot & Happening bij Cannes Outdoor (start 15.00 uur),  Saturday Night Fever XXL bij de Slimmerick, DJ Zwaardski en Daniel bij de Wijnbar, Pakhuis op d’Rave bij de 3Winckels, Jeroen Post Ouwe Jongens Krentebrood op het Wilhelminaplein en de band Source en de Queen Tribute band Miracle in de Spiegeltent.

Zondag 1 september
De feestweek wordt zondag afgesloten met de Kermis, waarvan van 13.00 tot 14.00 uur een Prikkelarm uurtje.

 
Kijk voor het hele programma, de locaties en de tijden op www.naaldwijksefeesten.nl

Bron : www.wos.nl

Foto : Archief WestlandReport

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.