[Foto Update] Kleinste auto ter wereld op Sun Set Boulevard in Hoek van Holland #Brexit #Terrein

Hoek van Holland 18 augustus 2019 – Het is een vreemd gezicht de kleinste auto ter wereld op het terrein van vierhonderd meter lang en tweehonderd meter breed of wel het Brexit terrein in Hoek van Holland.
Met twee personen in de driewieler schuurde de heren het terrein op. Volgens een beetje googel werk zou het karretje zo’n 59 kilo wegen en heeft een topsnelheid van 60 kilometer kunnen halen.

Bij onze aankomst was het nog niet echt druk maar al met al waren er genoeg voertuigen om te bewonderen. Het terrein is er uitermate geschikt om dit soort evenementen te kunnen organiseren maar wellicht zal het in de toekomst vol staan met vrachtwagens.

Wil jij nog naar de Sun Set Boulevard toe stel dan je navigatie in op het Oranje Kanaal als je daar bent ligt het er achter. De bar is tot zeker 20.00 uur open vanavond aldus de organisatie via hun Facebook Pagina.

Foto’s en Video : www.endemedia.nl

Rond 13:00 uur nam de drukte toe en vanaf 15:00 uur hebben we de volgende foto’s erbij gemaakt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.