Publiek doneert 50.000 euro met Duit voor een Schuit tijdens het Varendcorso #WOW

Westland 15 augustus 2019 – Deze opbrengst is vergelijkbaar met vorig jaar. Dank aan alle toeschouwers, Hen van de Laar en André Zwinkels die de actie coördineren en de scouts van Naaldwijk zo werd bekend gemaakt via het twitter account van het VarendCorso.

Wat was het weekend van 2-3-4 augustus 2019 weer een feestje! Met wat extra wind op de vrijdag – en daarmee tegenvallende bezoekersaantallen – hadden we wel enorm veel plezier bij de binnenkomst in Maassluis. Dat maakte zoveel goed!

De Westlanddag was een ongeëvenaard succes. Zoveel mensen aan de kant, al die achtertuinen gevuld met families – wat heerlijk om ook te zien dat wij als corso al die families bij elkaar brengen.

En toen zondag: Schipluiden, Den Hoorn, de Buitenwatersloot en dan naar het hart van Delft. Zoveel volk langs de kades. In Delft was het een waar feest, maar vanaf het Haantje is het ook niet meer stil geweest tot aan de ‘thuiskomst’ op Tradeparc Westland.

En dan niet te vergeten: alles wat er op het water gebeurde. Stralende mensen, jong en oud. Figuranten vol enthousiasme. Muzikanten en schippers met hippe outfits passend bij het thema van de boot.

Het jaar 2019 was WOW!. Al geloven wij in nóg meer WOW… Het bestuur beraamt zich nu op de plannen voor 2020. Want er zijn meer boten nodig, meer deelnemers en meer sponsors… want wie heeft opgelet miste het (Westlandse) bedrijfsleven en ook nog meer WOW-gevoel. Met het thema It’s showtime bereiden we voor komend jaar alvast voor op nóg meer spektakel.

Bezoekers, meevarenden, werkgroepen… allen BEDANKT.

Bron : Varendcorso.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.