Blog : Vlijmscherp Waterpop 2019

Wateringen 10 augustus 2019 – Effe foto’s maken op Waterpop 2019. Keurig netjes een perskaart aangevraagd via de organisatie om zo wat dichterbij het podium te kunnen komen. We kwamen binnen bij het optreden van Bo Saris, hoewel we een beetje de indruk kregen dat hij in zijn vrijetijdskleding op het podium stond waren de klanken er zeker niet minder door.

Snel even een rondje maken en proberen om een drankje te nuttigen. Tja daar hebben we dus even geen tijd voor op in de file te staan om een paar bonnetjes te bemachtigen dus hup op zoek naar wat leuk shot’s.

We zijn aangekomen bij de Barber Bus waar je met een vlijmscherp mes de overtollige haartjes weg kon laten halen. Tot onze verbazing lag daar ene Dirk op het bankje welke in 2012 een tijdje als fotograaf zijn foto’s aan Westlandreport geschonken heeft. Zijn vriendin werd vriendelijk gevraagd om even het vlijmscherpe mes tot haar te nemen en zie het resultaat.

Onder tussen horen wij op het podium van Waterpop heerlijke zachte klanken van één van de grootste Europese talenten uit Oostenrijk de 23-jarige singer songwriter AVEC (in het echte leven Mirjam Hufnagel).  Het publiek staat er met volle smacht naar te luisteren en te kijken.

Waterpop is voor ons tijdelijke verblijf zeker geslaagd en duurt tot vanavond 23:00 uur.

De Razende Reporter.

Fotos : www.endemedia.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.