Blog : Snuffelen in tweedehands zaken

Ik was wederom aan t wandelen toen ik dit mandje tegenkwam op een tuinmuur. Ik ken de dame die de boeken hier heeft gelegd en vindt het idee erg leuk. Loop je langs en zie je een pakkende titel dan mag je t boek meenemen.

Ik hou sowieso van t snuffelen in tweedehands zaken op zoeken naar aparte snuisterijen zo staan er bij mij veel witte windlichten omdat ik de sfeer van kaarsen gezellig vind allemaal gevonden in de plaatselijke tweedehands zaak.
Mijn dochter had begin Juli een gala als afscheid van haar laatste schooljaar, ik vond een prachtjurk voor 4 euro. Ze was de mooiste (vond ik)

Wat dat betreft ben ik af en toe nog wel voorzichtig, niet alle kinderen kunnen tweedehands kleding waarderen en veroordelen je daarom, het hebben van veel geld en de daarbij horende dure merkkleding speelt nog een grote rol onder scholieren. Gelukkig kan mijn dochter mijn speurtochten waarderen en heeft zij een eigen smaak die niet synchroon loopt met de laatste mode. 
Als ik nu om me heen kijk zie ik eigenlijk best wel veel tweedehands wat door mij opgeknapt, gepimpt of gedecoreerd  is hier in huis. Maar dingen van marktplaats, Facebooksites etc zijn ook tweedehands of ouder. 

Kopen jullie wel eens tweedehands? Wat is je grootste vondst?

Francisca de Winter

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.