Open avond op 29 juli voor toekomstige vrijwilligers KNRM Ter Heijde

Nieuwe bemanningsleden gezocht! Kom langs en laat je informeren op onze open avond. 

De Koninklijke Nederlandse Reddings Maatschappij is een organisatie die mensen in nood op het strand en op de Noordzee red. Deze belangrijke taak doen we met een groep enthousiaste vrijwilligers.

Voor aanvulling op ons team, aan de wal en op de boot, zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Mannen en vrouwen van 18 jaar of ouder die zich willen inzetten voor mensen in nood. Heb jij je wel eens afgevraagd of er in jou een KNRM-er schuilt? Kom dan naar onze open avond op maandag 29 juli,tussen 19:30 en 21:30 uur.


Op een informele manier krijg je informatie over ons werk en wat er bij komt kijken. Je kan al je vragen stellen aan de vrijwillige bemanning over hun ervaringen en wat het hen oplevert om bij de KNRM in Ter Heijde te zijn. Ben je nieuwsgierig geworden, dan zien we je graag op 29 juli in ons boothuis op de Strandweg 13 in Ter Heijde.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.