Blog : Feestweek in ‘s-Gravenzande

‘s-Gravenzande 20 juli 2019 – Vrijdagavond effe lekker buurten in ’t breeje durp bij de feestweek. Eerste even een rondje gemaakt en dan zie je weer hoeveel mensen van de EHBO actief zijn. Even een korte begroeting gemaakt met de BOA’s welke zichtbaar aanwezig waren.

Ouderwets gezellig was de sfeer te noemen bij Bar de Promenade waar veel jongeren aan het feesten waren. Op het Marktplein werd begin van de avond het feest opgevrolijkt door een duo met vrolijke deuntjes.

Tijd voor wat vocht, met wat horsen door het publiek zijn we uiteindelijk aangekomen bij een eiland waar we ons drankje konden aanschaffen.

Even later op de avond zijn we richting het Vaartplein gegaan waar we eindelijk ons plekje vonden met heerlijke muziek van een live band. Ondertussen probeert een ambulance zich met toeters en bellen door de menigte een uitgang te vinden.

Al met al hebben wij het zelf niet al te laat gemaakt, maar wel genoten van de geweldige sfeer.

De Razende Reporter.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.