Waterpolitie al weer enkele weken actief op het Water #politie

Westland – Ons nautisch team is al weer enkele weken actief op de waterwegen van de gemeenten Westland en Midden Delfland. Ook op en rond het water gelden namelijk regels zo twittert politie Westland.

Nederland en water zijn nauw met elkaar verbonden. Een flink deel van het land ligt op of onder de zeespiegel. En natuurlijk zijn er talloze meren en rivieren. Op dat water komen ook overtredingen voor, of vinden misdrijven plaats. Daarom is een deel van de politie specifiek op water gericht: de waterpolitie. Op termijn wordt deze politie onderdeel van de landelijke Dienst Infrastructuur, waaronder vanaf dat moment ook de verkeers-, spoorweg- en luchtvaartpolitie vallen.

Lees meer via www.politie.nl

Foto via Twitter Politie Westland

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.