Blog : Typisch braderie weer voor Monster; regen

Nadat de hoosbuien langzaam wegtrokken werden de kramen ingericht en spullen die al uitgestald waren afgedroogd.

Typisch braderieweer voor Monster; regen.Sommige waren er op voorbereid zoals Broodjeszaak Hop die een dubbele partytent had neergezet zodat de koffie en lekkere versnaperingen ook droog genuttigd konden worden. 

Aardbeien, dekbedovertrekken, handgeknoopte armbandjes en koude en warme lekkernijen zijn er te koop. Ook kunnen kinderen tegen betaling op een pony rijden. Sommige  lokale winkels hebben een kraam voor de deur met daar leuke aanbiedingen zoals Avicentra de dierenspeciaalzaak, bakkerij v/d Berg zelfs de Hoogvliet maakt er gebruik van. Op het Burgemeester Woutersplein is de kermis waar de jeugd zijn hart op kan halen, met botsauto’s, grijparmen, suikerspin en de draaimolen maar die was ten tijden van het tikken van dit stukje nog niet open. Nu begint de lucht lichter te worden dus jas aan en gaan!

Francisca de Winter

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.