Containerbrand Langestraat ‘s-Gravenzande

Zondag 7 Juli 2019 – Vanmorgen om 3:16 uur werd de brandweer van ‘s-Gravenzande opgeroepen voor een buitenbrand aan het Marktplein in ‘s-Gravenzande. De locatie was echter in de Langestraat bij het filiaal van het Kruidvat waar momenteel een verbouwing is.

Bij aankomst stond de container in lichte laaie en naar 3 minuten kwam er een melding van een gebouwbrand(winkel) mede omdat de vlammen zo hoog sloegen dreigde het vuur over te slaan naar het filiaal. Vele stapels met euro pallets stonden voor de winkel wat ook voor een bedreiging zorgde. Door de accurate inzet van de brandweer wisten zij te voorkomen dat de pallets in vuur op zouden gaan.

Foto’s : Ende Media

Foto van Politie Westland via Facebook.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.