Festiviteiten Rally ging als de brandweer

‘s-Gravenzande 6 Juli 2019 – Vanmorgen om 8:45 uur liep het Marktplein vol met oldtimers en zijspannen. De Festiviteiten Fabriek had dit jaar wederom de Festiviteiten Rally georganiseerd. Speciaal voor deze Rally is Stichting Broem in het leven geroepen. Kinderen met een beperking konden samen met familie en vriendjes een heerlijke dag tegemoet zien.

Als eerst ging de tocht met oldtimers naar de Vredebestlaan in Poeldijk waar de kinderen met hun begeleiders op een Westlander een geweldige tocht over het water hebben gemaakt.

Daarna ging de tocht weer verder en gingen ze naar de Brandweer Kazerne van Monster waar ze een lekker broodje konden nuttigen en waar de kinderen heerlijk met water konden spuiten en in de Brandweer wagen mochten zitten.

Ze hadden een geweldige dag om nooit te vergeten.

Foto’s : Peter Looij en Tessa van der Ende

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.