Kitesurfmarathon Hoek tot Helder is terug! #Kitesurfen #Strand

Kitemarathon Hoek tot Helder prolongeert na het grote succes in 2016 en 2017! De 3e editie komt eraan en ook nu kan je de uitdaging aan gaan door een hele dag langs de Noordzeestranden te kitesurfen. Met elkaar varen we geld bij elkaar voor de Hartstichting. Dit keer ging het windraam open op zaterdag 18 augustus 2018 en deze werd weer gesloten op zondag 21 oktober 2018.

Helaas kwam er geen dag voorbij waarbij de wind goed genoeg was en ook het tweede windraam in het voorjaar bood geen oplossing. We mikken nu op het najaar van 2019 en hopen dat we de derde edtie vanaf 7 september kunnen varen. Hoek tot Helder vindt pas plaats bij voldoende wind en ondanks dat het natuurlijk vervelend is dat we zolang moeten wachten op een geschikte dag maakt dit het evenement om deze reden wel enorm speciaal.

Lees meer via www.hoektothelder.nl

Foto : Archief WestlandReport

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.