Varend Corso krijgt steeds meer vorm

De stoet van het Varend Corso krijgt steeds meer vorm. We zijn verheugd dat ook dit jaar kern De Lier, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasland, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Schipluiden en Wateringen weer van de partij zijn.

Bij het kindercorso varen er dit jaar een aantal nieuwe boten mee in de stoet van het corso. De kinderen van onder andere Schaakmat Westland, Zeebaboe, BSO 2Vlliegers en 2Ballonnen gaan deze zomer hun creaties aan de vele toeschouwers laten zien!

Lijkt het u leuk om ook een keer deel te nemen aan het Varend Corso? Kijk voor meer informatie op onze website www.varendcorso.nl 

Meer nieuws lezen over het varendcorso klik hier

Foto : Archief

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.