Italiaanse Dag in ’s-Gravenzande

Zaterdag, 15 juni worden alle vaders van ’s-Gravenzande en omstreken in het zonnetje gezet. Stoere bolides, Vespa’s, Italiaanse hapjes en drankjes zorgen voor zomerse sferen op en om het Marktplein in ’s-Gravenzande.  

Een groot aantal lokale en niet lokale ondernemers presenteren de laatste Italiaanse trends op het gebied van food en non-food. Je kunt een hapje eten bij een van de foodtrucks of genieten van Italiaanse proeverijen. Zo is Kaasmeester Richard aanwezig met Italiaanse kazen, Keurslager Poleij met de lekkerste seranoham, Slijterij Madeira met de beste Italiaanse likeuren, Seton Kappers, van Dalen Schoenen en Tensen Tweewielers met Vespa’s waar op proefgereden kan worden.

Nieuw dit jaar is de fotowedstrijd; voor het enorme fotoscherm waan je je in Florence. Degene die de leukste foto voor dit scherm maakt en upload op de facebook pagina van ’s-Gravenzande, stad aan zee wint een diner voor 4 personen bij Pizzeria het Breeje Durp.

Kids

Voor de kinderen zijn er een aantal leuke activiteiten. De draaimolen en springkussen staan opgesteld en vanaf 13.00 uur verzorgt Buurtvereniging Zandevelt leuke kinderactiviteiten.

De terrassen zijn deze hele dag geopend en van 12.00 tot 16.00 geeft zanger Lorenzo een liveoptreden op het Marktplein. De Italiaanse dag start om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.