Storm raasde door het Westland schade bleef beperkt

Westland – Veel wind, heel veel wind stond er gisteren en dan is het voor de brandweer een drukke periode om met prioriteit 2 op meldingen te gaan rijden. Diversen meldingen kwamen binnen in het Westland zo ook bij Grote Kerk in Monster daar raakten zaterdag door de storm steigeronderdelen los.

Ook had de brandweer hun handen vol op de Rijnsburgerweg in Naaldwijk waarbij de brandweer even een boompje kleiner heeft gemaakt aldus een calamiteiten fotograaf Lucien de Vries.

Ook in ‘s-Gravenzande aan de Sand Ambachtstraat was de brandweer ingezet en tevens in Honselersdijk. Via het P2000 systeem kwamen er nog meerder meldingen binnen voor de brandweer. Maar het bleef vooral kleine inzetten.

Klik hier voor 112Middendelfland.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.