De achterkant van de Poelkade het toekomstige Wealpark #Blog

‘s-Gravenzande 9 juni 2019 – Je kan wel zeggen dat een stukje fietsen door het nieuwe Wealpark voor een fotograaf die graag aan Urban fotografie doet, om toch een leuke wereld te zien zo het verloren stukje Westland. De Poelkade en dan vooral de achterkant verandert dan op diverse plekken in een getto. Het oogt op een enorme achterbuurt waar ook veel ineens bloot wordt gegeven en je wel kan stellen dat je de verborgen plekjes ziet achter de tal van grote prachtige huizen.

De was hangt vrolijk buiten te droog en nee dan niet aan de waslijn maar over reling wat waarschijnlijk ooit in een kas als verwarming functioneerde of wellicht voor wat anders.

Maar aan alles komt een eind. Ook aan een huis op de Poelkade waar ik nota bene zelf vroeger als kleine jongen nog gespeeld hebt. Het blijft een prachtige ontwikkeling die nieuwbouw maar er verdwijnt ook een stukje Westland.

De Raze’Ende’ Reporter

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.