Vaderdag Picknick in OCK Zondag 16 juni Buitenplaats Ockenburgh

Verras papa en neem je hele gezin mee. Kom met je gevulde picknickmand naar Buitenplaats Ockenburgh. Stop er alles in voor een leuke middag. Wij van OCK Podium zorgen de hele middag voor muziek en theater en verrassende optredens. Voor jong en oud. We hebben ook lange tafels en banken staan op het veld en deze keer naast en rond de oude villa. Je kunt ook een kleed meenemen. We vragen slechts 5 euro per familie als bijdrage voor de restauratie van de buitenplaats. Bij slecht weer gaat het niet door.  Van 12.30 uur tot 16.00 uur op het grasveld terrein rond de villa. Daarna muziek bij de Kasserie.  

Lees meer info op: www.buitenplaatsockenburg.nl/open-podium/

Reserveren: stuur een mail naar openpodium@buitenplaatsockenburgh.nl en geef aan met hoeveel je komt. Dan houden we een plek voor je vrij.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.