Inbraak Vrondel : De politie tast volledig in het duister

De politie tast volledig in het duister in het onderzoek naar de inbraak in dorpshuis Het Vrondel in Ter Heijde. Er is geen verdachte in beeld en ook het buurtonderzoek dat is uitgevoerd, heeft niets opgeleverd. Dit laat een politiewoordvoerder aan WOS Media weten.

In de nacht van zondag 2 op maandag 3 juni slaagden inbrekers er in om een in de vloer verankerde kluis los te wrikken en mee te nemen. Ook diverse andere spullen werden uit het dorpshuis ontvreemd. Om toegang te krijgen werd een zijdeur met een koevoet geforceerd. 

De politie hoopt nog steeds op informatie van mensen die mogelijk iets gezien hebben die nacht. Die kunnen 0900-8844 bellen. Als er geen nieuwe informatie binnenkomt, ziet de politie zich genoodzaakt het onderzoek te sluiten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.